Bestellen en betalen

ideal

 

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. iDEAL is de meest bekende en meest gebruikt betaalmethode voor webwinkels in Nederland. Wanneer u het winkelmandje gaat betalen en voor iDEAL heeft gekozen in de checkout dan wordt u doorverwezen naar het betaalscherm van uw eigen bank. iDEAL wordt ondersteund door alle Nederlandse banken.

bankcontact

 

Bancontact is de Belgische marktleider in elektronische betalingen. Omdat Bancontact meer doet dan alleen online betalingen, maar bijvoorbeeld ook pintransacties in winkels, is het een vertrouwde naam in België als het om betalen gaat. Voorheen was Bancontact ook bekend als Mister Cash.

Sofort

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen waaronder Nederland en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft u de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel.

Creditcard

Betalen via diverse creditcards is ook mogelijk. Zoals bij alle overige betaalmethodes rekenen we ook hier geen transactiekosten voor. MasterCard en Visa zijn wereldwijd de twee meest gebruikte creditcards. Maestro en V-pay daarentegen zijn de debet kaarten van MasterCard en Visa.

Overboeking

Indien u een (digitale) overschrijving wil doen, stuur ons dan even een verzoekje in een e-mail zodat wij deze betaalmethode voor u activeren. 

Via overschrijving wordt uw bestelling pas verzonden zodra de betaling door ons is ontvangen. Indien na 5 werkdagen geen betaling is ontvangen, vervalt de bestelling.

Overschrijven kan op ING rekeningnummer  NL 84 INGB 000 7777908 t.n.v. De Specerijenberg onder vermelding van het bestelnummer.