Verzenden

Levertijden:

Sambalproeverij maakt gebruik van de diensten van PostNL en DHL. De levertijd binnen Nederland bedraagt voor de meeste producten circa 1 tot 2 werkdagen nadat de betaling van uw order is ontvangen.

Thuis bezorgen:  

De verzendkosten voor Nederland met track and trace bedragen € 5 (inclusief BTW) tot 30kg. Deze kosten worden automatisch berekend en getoond bij het afrekenen.

De verzendkosten voor België met track and trace bedragen € 7 (inclusief BTW) tot 20kg. Deze kosten worden automatisch berekend en getoond bij het afrekenen.

Afhalen:

Helaas is het niet mogelijk om een pakket op ons kantoor af te halen. Alle pakketjes zullen met PostNL verstuurd worden.

Niemand thuis bij bezorgen:

Niemand thuis bij het bezorgen van het pakket? Dan wordt er bezorgd bij de buren (tenzij aangegeven niet bij buren!) of bij een ophaalpunt. Op het ophaalpunt blijft het pakket meestal nog enkele werkdagen liggen alvorens het retour gaat naar ons. Indien het pakket niet tijdig daar wordt afgehaald dan verzenden we opnieuw maar dan worden opnieuw verzendkosten berekend.

Met de track & trace-code is te zien waar het pakket kan worden opgehaald. Als PostNL of DHL het e-mailadres heeft ontvangen van ons, dan krijgt u een bericht over waar het pakket is bezorgd.

Brievenbuspost:

Hele kleine bestellingen verzenden we mogelijk per brievenbusdoosje of bubbelenveloppe. Mits de afmetingen (max 32mm dik) van het product en de aantallen dit toelaten, wordt deze verzendmethode toegepast. U hoeft dan hiervoor niet thuis te blijven. De verzendkosten blijven echter hetzelfde.

Uitleg verzendkosten:

De verzendkosten voor de klant zijn een bijdrage in onze totale kosten om een bestelling te kunnen verwerken. Een deel van de daadwerkelijke verzendkosten komen voor onze rekening. Daarnaast maken we ook kosten voor Ideal en creditcard transacties, verpakkingsmateriaal en dergelijke.

Foutief adres: 

Helaas komt het wel eens voor dat er onjuiste adres gegevens worden verstrekt. De bestelling kan daardoor (mogelijk definitief) zoek raken in de route of retour komen naar ons. Dit risico alsmede eventuele dubbele verzendkosten komen niet voor onze rekening!

Retouren

Producten van Sambalproeverij zijn versproducten en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is definitief na succesvolle betaling.