Katjangsaus kopen

Zoekt u een licht pittige saus die perfect past bij al uw vlees-, vis- en kipgerechten? Dan adviseren we u om onze Rimboe Katjangsaus te kopen. Deze licht pittige tomatensaus bevat een vleugje peterselie en de smaak van pinda. Een ideale saus voor de meest uiteenlopende gerechten: van wok tot koekenpan, grill en barbecue. Wat voor maaltijd u ook bereidt: de katjangsaus zorgt altijd voor een heerlijke smaaksensatie. Niet voor niets op alles de lekkerste!

Benieuwd naar ons assortiment?

✓ Ambachtelijk bereid

✓ Unieke smaken: 36 soorten sambal

✓ Betrokken medewerkers en persoonlijke service

Rimboe Katjangsaus kopen: hot?

Bij de SambalProeverij houden we van pit. Daarom vindt u niet alleen verschillende soorten sambal in ons assortiment, maar ook een ruime keuze in heerlijke pittige sauzen. Met de toevoeging van de Rimboe Sauzen uit onze webshop, is een smaakvolle maaltijd gegarandeerd. Zijn uw smaakpapillen wel wat gewend en wilt u zich wel eens lekker in het zweet werken? Dan kunt u de Rimbo Katjangsaus hot kopen. Smullen maar, met deze extra hete katjangsaus.

Bekijk meer sauzen

Tip: kip met katjangsaus

Wilt u familie, vrienden en gasten een overheerlijke maaltijd voorschotelen? Dan hebben wij bij de SambalProeverij een heerlijke tip. Fruit een ui en knoflook in een koekenpan en bak een kippetje erbij. Daarna volgt het geheime ingrediënt: onze Rimboe Katjangsaus (hot). Voeg een flinke scheut toe voor een onvervalst lekkere maaltijd. Serveer de hete kip op een vers broodje, dan is succes helemaal gegarandeerd!

Direct katjangsaus kopen

Wilt u meteen katjangsaus kopen? De SambalProeverij is een familiebedrijf met ambachtelijk bereide producten. We leveren snel vanuit onze voorraad en geven graag advies over hoe u de lekkerste maaltijden op tafel tovert. Proef de smaak van Indonesië met de Rimboe katjangsauzen van de SambalProeverij. Bestel nu katjangsaus via onze webshop. Heeft u vragen? Vul dan online ons contactformulier in.

Open this in UX Builder to add and edit content