Loempiasaus kopen

Wilt u lekkere loempiasaus kopen? Een goede Vietnamese loempia is natuurlijk niet compleet zonder die hemelse, rode loempiasaus. Maar waar vindt u een loempiasaus die net zo goed smaakt als in uw favoriete loempiakraam? Het antwoord is simpel: bij de SambalProeverij natuurlijk! Onze loempiasaus maakt iedere loempia tot een ware smaaksensatie.

Benieuwd naar ons assortiment?

✓ Ambachtelijk bereid

✓ Unieke smaken: 36 soorten sambal

✓ Betrokken medewerkers en persoonlijke service

Rimboe loempiasaus

Wij houden van pittig, net als Rimboe Sauzen. Alle Rimboe Sauzen worden in Nederland bereid, maar smaken net zo heerlijk als in Azië. De Rimboe loempiasaus is een heerlijke rode saus met stukjes rode peper en een zoete, pittige smaak. Daarmee is deze loempiasaus niet alleen hemels op een loempia, maar ook een lekkere toevoeging op allerlei Aziatische gerechten. Van vlees-, vis-, groente- en wokgerechten, tot lekkere burgers op de barbecue, de Rimboe loempiasaus past er altijd bij. Voeg daarom ook eens een scheut loempiasaus toe aan de nasi, bami of zelfs macaroni. Smullen maar!

Bekijk meer sauzen

Waarom loempiasaus kopen bij de SambalProeverij?

De SambalProeverij is een familiebedrijf met een passie voor heerlijk, pittig eten. Bij ons vindt u een breed assortiment van bijna 40 verschillende soorten sambal, diverse boemboes, ketjap, chutney, kroepoek en sauzen. Onze producten worden ambachtelijk bereid in Nederland, maar smaken naar Indonesië en Suriname. Onze ervaren, betrokken medewerkers zijn stuk voor stuk gepassioneerd over onze producten en adviseren graag over de juiste toevoegingen voor uw gerecht.

Direct loempiasaus kopen bij de SambalProeverij

De SambalProeverij levert alle in Nederland bereide producten vanuit voorraad. Bent u op zoek naar de lekkerste loempiasaus voor op loempia’s of in andere warme en koude gerechten? Wacht dan niet langer. Bij De SambalProeverij kunt u nu meteen de lekkerste loempiasaus van Nederland kopen. Heeft u vragen? Vul dan online ons contactformulier in.

Open this in UX Builder to add and edit content