Pinda sambal kopen

Bent u op zoek naar de lekkerste pindasaus voor bij Indonesische en Surinaamse maaltijden? Bij de SambalProeverij kunt u de fantastische pinda sambal kopen van LekkerBekkie. Dit is oma’s Satésaus van topkwaliteit. Een overheerlijke pinda sambal die uitstekend past bij Surinaamse en Javaanse gerechten. Denk aan petjel, gado gado, nasi, bami, gekookte groenten, aardappelen en patat. Maar ook onmisbaar bij een barbecue of als lekkere dipsaus voor snacks.

Benieuwd naar ons assortiment?

✓ Ambachtelijk bereid

✓ Unieke smaken: 36 soorten sambal

✓ Betrokken medewerkers en persoonlijke service

Pinda sambal van LekkerBekkie

LekkerBekkie levert al meer dan 20 jaar bijzondere, Surinaamse producten met diverse, authentieke Surinaamse smaken. De producten worden allemaal ambachtelijk bereid volgens Oma’s traditionele recept met authentieke ingrediënten. De Surinaamse keuken is ontzettend divers. LekkerBekkie maakt dan ook heel veel verschillende kwaliteitsproducten. Heerlijke chutneys op basis van de Hindoestaanse, Javaanse, Chinese en Creoolse keuken. Smaakvolle Javaanse sambals voor bij de nasi, bami en petjel. Surinaamse marinades voor op een stukje vlees. En natuurlijk die overheerlijke pinda sambal satésaus.

Bekijk meer producten

De SambalProeverij: ambachtelijk bereide producten

De SambalProeverij is een familiebedrijf met ervaren, betrokken werknemers. Wij houden van kruidig, pittig eten en delen die liefde graag met u. Naast ons eigen merk de Specerijenberg, verkopen wij daarom ook andere producten met de smaak van Suriname en Indonesië. Bijvoorbeeld van LekkerBekkie, Wanita Djawa en Rimboe. Alle producten worden ambachtelijk bereid in Nederland en dat proeft u!

Pinda sambal kopen bij de SambalProeverij

Wilt u een overheerlijke Indonesische, Surinaamse of zelfs oer-Hollandse maaltijd op tafel toveren? Dan mag de pinda sambal satésaus van LekkerBekkie niet ontbreken. De pinda sambal van de SambalProeverij is eenvoudig klaar te maken. Voeg 200 ml kokend water toe aan 200 gram droge pinda sambal en roer de pindasaus op laag vuur tot de gewenste dikte. Wacht daarom niet langer met het kopen van deze smakelijke pinda sambal. Heeft u vragen? Vul dan online ons contactformulier in.

Open this in UX Builder to add and edit content