Sparerib marinade kopen

Stelt u zich even voor: malse, sappige spareribs om de vingers bij af te likken. Er gaat bijna geen barbecue voorbij zonder dit populaire stuk vlees. Maar hoe zorgt u ervoor dat de spareribs zo lekker gemarineerd worden? Hoe wordt dat malse vlees hét gespreksonderwerp van de avond? Het antwoord is: de overheerlijke sparerib marinade kopen van de SambalProeverij!

Benieuwd naar ons assortiment?

✓ Ambachtelijk bereid

✓ Unieke smaken: 36 soorten sambal

✓ Betrokken medewerkers en persoonlijke service

Sparerib marinade van de Specerijenberg

De Specerijenberg is het eigen merk van ons familiebedrijf de SambalProeverij. In de producten van de Specerijenberg stoppen wij al onze passie en liefde voor pittig, kruidig eten. Naast 36 unieke smaken sambal, bereiden wij ook een heerlijke sparerib marinade. Smeer de spareribs in met deze marinade. Laat de smaken er goed intrekken door het vlees een nachtje in de koelkast weg te zetten. De volgende dag ontzettend genieten is dan gegarandeerd!

Bekijk meer producten

Ambachtelijk bereid door de SambalProeverij

De SambalProeverij is een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring. Onze ervaren, betrokken medewerkers houden net als u van lekker eten. Daarom delen wij onze kennis over de smaken van Indonesië en Suriname graag in onze uiteenlopende producten. Bij de SambalProeverij vindt u alleen producten die ambachtelijk bereid worden in Nederland. Bent u op zoek naar een specifieke smaak of twijfelt u wat goed past bij uw gerecht? We denken graag met u mee over de juiste toevoeging en geven persoonlijk advies.

Sparerib marinade kopen bij de SambalProeverij

Begint u ook al te watertanden bij de gedachte aan malse, sappige spareribs? Van dat heerlijke zachte vlees, dat u probleemloos van de botten eet? Iedere sparerib verandert in een ware smaaksensatie met de sparerib marinade van de Specerijenberg. Wacht daarom niet langer met het kopen van onze sparerib marinade. Bestel nu eenvoudig online via onze webshop. Voordat u het weet geniet u van een heerlijk stukje vlees. Heeft u vragen? Vul dan online ons contactformulier in.

Open this in UX Builder to add and edit content