Vietnamese saus kopen

Wat is een loempia, zonder die overheerlijke Vietnamese saus? Bij de SambalProeverij kunt u de lekkerste Vietnamese saus kopen voor op de loempia. Wist u dat de Vietnamese loempiasaus ook een lekkere toevoeging is aan andere gerechten? Denk aan nasi, bami, macaroni of andere warme én koude gerechten. Met de Rimboe Vietnamese saus van de SambalProeverij smaakt alles beter.

Benieuwd naar ons assortiment?

✓ Ambachtelijk bereid

✓ Unieke smaken: 36 soorten sambal

✓ Betrokken medewerkers en persoonlijke service

Vietnamese saus voor loempia’s

Loempia’s zijn van oorsprong Chinese snacks, die ook te vinden zijn in de Filipijnse, Indonesische, Vietnamese, Cambodjaanse en Thaise keuken. Er bestaan daarom ook vele soorten loempia’s, die bijna altijd als voorgerecht of als snack worden gegeten. Een loempia wordt gemaakt van een dun vel deeg en kan met van alles worden gevuld: groenten, garnalen, vlees, omeletreepjes en kruiden. Het dichtgevouwen deeg wordt vervolgens in olie gebakken tot een loempia. Vietnamese loempia’s zijn kleiner en smaller dan Chinese loempia’s en worden vaak gegeten met een pittige Vietnamese saus, bestaande uit uien, tomaten en pepers.

Bekijk meer sauzen

Waarom Vietnamese saus kopen bij de SambalProeverij?

De SambalProeverij is een familiebedrijf met ervaren, betrokken medewerkers. Wij houden van heerlijk, pittig eten en dat delen we graag met u. Al onze producten worden ambachtelijk bereid in Nederland. In onze producten proeft u de unieke smaken van Indonesië en Suriname. Kunt u niet kiezen welke saus, boemboe of ketjap het beste past bij uw gerecht? Onze medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de juiste toevoeging voor ieder gerecht.

Vietnamese saus kopen bij de SambalProeverij

U kunt 24 uur per dag Rimboe Vietnamese saus kopen bij de SambalProeverij. We leveren alle producten vanuit onze voorraad. Zo tovert u binnen een handomdraai een overheerlijke maaltijd op tafel. Bestel nu direct Vietnamese saus bij de SambalProeverij. Heeft u vragen? Vul dan online ons contactformulier in.

Open this in UX Builder to add and edit content