Sambal Madame Jeanette

Voor de echte pittige durfals raden we bij de SambalProeverij onze hotsauce of sambal Madame Jeanette van ons eigen merk de Specerijenberg aan. Een gewaagde, maar fantastische keuze. Sambal Madame Jeanette wordt, in tegenstelling tot veel andere sambals, niet gemaakt op basis van rode pepers, maar op basis van de Madame Jeanette.

Benieuwd naar ons assortiment?

✓ Ambachtelijk bereid

✓ Unieke smaken: 36 soorten sambal

✓ Betrokken medewerkers en persoonlijke service

Wat is Madame Jeanette?

De Madame Jeanette is een hele hete, aromatische peper uit Zuid-Amerika. De korte, dikke, gedeukte peper lijkt een beetje op een paprika en is in verschillende kleuren verkrijgbaar. De scherpte van de peper ontstaat door het stofje capsium, waarvan de hoeveelheid per pepersoort verschilt. Vaak geldt: hoe kleiner de peper, hoe heter de smaak. Daarnaast is het zo dat hoe rijper, hoe milder de smaak. Madame Jeanette pepers smaken zo’n 130 keer heter dan een Jalapeño peper!

Bekijk meer sambal

Hoe wordt Sambal Madame Jeanette gebruikt?

Madame Jeanette pepers worden veel gebruikt als smaakmaker in de Surinaamse en Antilliaanse keuken. Gecombineerd met tomaten of tropische vruchten smaakt de peper heerlijk. Onze Specerijenberg hotsauce, of Sambal Madame Jeanette, is een fantastisch pittige toevoeging op roti, maar ook geschikt voor gebruik in nasi, bami, curry’s, chili’s of als marinade van vlees.

Sambal Madame Jeanette van de Specerijenberg

Bij familiebedrijf de SambalProeverij ontwikkelden we een heerlijke Sambal Madame Jeanette: de hotsauce van ons eigen merk de Specerijenberg. Een ambachtelijk bereide sambal met de smaak van Suriname en Indonesië. Aan de Madame Jeanette pepers in deze sambal is papaya toegevoegd. Het resultaat is een fantastische, frisse en tegelijkertijd hete smaak. Perfect voor bij de roti!

Begint u al te watertanden bij de omschrijving van onze hotsauce? Verras vrienden, familie en gasten met deze heerlijk frisse en pittige saus. Met de toevoeging van de hotsauce, geniet u eenvoudig van een lekkere maaltijd met pit. Koop nu meteen Sambal Madame Jeanette via de SambalProeverij. Heeft u vragen? Vul dan online ons contactformulier in.

Open this in UX Builder to add and edit content