Surinaamse sambal kopen

Bent u op zoek naar een extra hete sambal, ambachtelijk bereid met verse ingrediënten? Dan kunt u bij de SambalProeverij Surinaamse sambal kopen. Deze extra hete Surinaams-Javaanse sambal is lekker bij een rijsttafel of aardappelgerechten. Maar Surinaamse sambal is ook een ideale scherpe dipsaus bij Indonesische of Surinaamse snacks. We vertellen graag meer over deze heerlijke, zeer pittige sambal.

Benieuwd naar ons assortiment?

✓ Ambachtelijk bereid

✓ Unieke smaken: 36 soorten sambal

✓ Betrokken medewerkers en persoonlijke service

Welke Surinaamse sambal kunt u bij de SambalProeverij kopen?

Bij de SambalProeverij kunt u Surinaamse sambal kopen van Wanita Djawa, of van ons eigen merk de Specerijenberg. De SambalProeverij is een familiebedrijf met ervaren, betrokken medewerkers. We verkopen alleen ambachtelijk bereide sambal. De producten worden gemaakt in Nederland, maar bevatten de smaak van Indonesië en Suriname. Wilt u persoonlijke tips over hoe u de Surinaamse sambal het beste kunt gebruiken? We adviseren u graag!

Bekijk meer sambal

Surinaamse sambal van de Specerijenberg

De Surinaamse sambal van de Specerijenberg wordt gemaakt van de zeer pittige adjuma peper. Lekker heet, maar o zo lekker! De hete adjuma peper is meestal geel van kleur, maar er zijn ook rode varianten. De adjuma wordt soms als Madame Jeanette of de Mexicaanse habanero peper verkocht, maar de adjuma pepers zijn meestal wat meer gedrongen van vorm. De Surinaamse sambal van Wanita Djawa wordt wel bereid op basis van de Madame Jeanette peper.

Surinaamse sambal kopen bij de SambalProeverij

Van rijstgerecht tot aardappelgerecht, van Indonesische snack tot groentesaus, de Surinaamse sambal van de Specerijenberg en Wanita Djawa zorgen voor extra pit. Of u nu kiest voor de Wanita Djawa Surinaamse sambal op basis van Madame Jeanette pepers, of voor de Surinaamse sambal van de Specerijenberg met adjuma pepers, de smaak is altijd hemels. Presenteer een heerlijke, vlammende maaltijd met de toevoeging van de Surinaamse sambal. De lekkerste, ambachtelijk bereide Surinaamse sambal kunt u nu meteen kopen bij de SambalProeverij. Heeft u vragen? Vul dan online ons contactformulier in.

Open this in UX Builder to add and edit content